Gezichtsbehandelingen


INSTANT FACE TREATMENT
(30min v.a € 31,50)

Dit is een korte en effectieve behandeling. Ideaal om kennis te maken met de merken: Oolaboo, SPA Salonne Pro of Synergie Skin en de behandelingen van U-Nic. Of gewoon als lekker verzorgmoment voor uw huid.

Bestaat uit: Reiniging –huidanalyse - masker/massage – dag verzorging

Contact & Afspraak

RELIEVE INTENSE FACE TREATMENT
(60min v.a. € 61,00)

De belangrijkste focus van deze behandeling is om de huid te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze behandeling op basis van antioxidanten en vitamines is een echte boost voor uw huid!

Bestaat uit: reiniging – huidanalyse - peeling – onzuiverheden basis – epileren – massage – masker – dag verzorging – (naar wens in te vullen met harsen of verven)

Contact & Afspraak


PURE CLARIFYING FACE TREATMENT
(60min v.a. € 61,00)

Deze behandeling is geschikt voor de vette en onzuivere huid. De behandeling breng de huid weer in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid

Bestaat uit: reiniging – huidanalyse - peeling – onzuiverheden uitgebreid – intensief reinigend masker – dag verzorging

Contact & Afspraak

COMPLETE ANTI-AGE FACE TREATMENT
(90min v.a. € 83,00)

Deze behandeling zorgt ervoor dat uw huid er weer stralend, egaal en strak uitziet. De samenstelling van de hoog werkzame ingrediënten in de crèmes geven uw huid direct een oppepper en zichtbaar resultaat. Deze behandeling wordt compleet naar eigen keuze ingevuld.

Bestaat uit: welkomstmassage – reiniging – huidanalyse - peeling – onzuiverheden basis – epileren – uitgebreide massage- (speciaal) masker – dag verzorging – (naar wens in te vullen met harsen en verven)

Contact & Afspraak


SKIN REBIRTH FACE TREATMENT
(90min v.a. € 100,-)

In deze behandeling werken we met 2 verschillende peelingen. Het is een echte oppepper voor de huid en laat hem weer stralen. Deze behandeling helpt bij het herstellen van vocht, het ex foliëren van dode huidcellen en het verhogen van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Bestaat uit: welkomstmassage – reiniging – huidanalyse - dubbele peeling – onzuiverheden basis – epileren – uitgebreide massage- speciaal vliesmasker – dag verzorging – (naar wens in te vullen met harsen en verven)

Contact & Afspraak


Merkkeuze

Tijdens de behandelingen kunt U kiezen met welk merk U behandeld wilt worden. Ik geef U hier graag advies in.
SHORT TREATMENTS zie prijslijst

Contact & Afspraak