Merken

OOLABOO

Oolaboo is een Nederlands merk dat staat voor natuurlijke huid-en haar verbetering.

De huidverbeterende producten zijn samengesteld uit bio-actieve werkstoffen. De producten van Oolaboo zijn: dierproefvrij en 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten. De producten bevatten slechts ingrediënten die onze huid kan absorberen. Oolaboo behandelingen gebeuren volgens de Chinese filosofie, met het perspectief dat onze huid weerspiegelt hoe we ons van binnen voelen. De behandelingen van Oolaboo zijn daarom gebaseerd op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water.

SYNERGIE SKIN

Synergie skin is een merk dat afkomstig is uit Australie en ontwikkeld door een vrouwelijke wetenschapper. Er worden de best mogelijk synthetisch geproduceerde ingrediënten gecombineerd met de beste natuurlijk verkregen ingrediënten. Deze synergie van bestanddelen zorgt voor een ethische en effectieve huidverzorging.

Daarom biedt Synergie u de garantie dat al haar producten:

  • een zichtbare en positieve verbetering van uw huid
  • diep in de huid doordringen (op cel-niveau) voor een optimaal resultaat
  • veilig, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn
  • op basis van vitamines

ook de producten van synergie skin zijn: dierproefvrij, vrij van parabenen, sls of natruimsulfaten, ftalaten, PEG,s, propyleenglycol, kunstmatige geur en kleurstoffe, talk en dimeticon.

SPA SALONNE PRO

Spa Salonne Pro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Wij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. Wij ondersteunen onze schoonheidsspecialisten met alle kennis over huidproblemen, producten, ingrediënten en behandelingen

Onze producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.