Micro needling behandeling


Behandeling

Micro needling therapie is een behandelmethode waarbij met behulp van hooggekwalificeerde dunne naalden op een zeer gecontroleerde manier kleine onzichtbare microperforaties (kanaaltjes) in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt de huideigen wondgenezing aangezet.

Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel verstevigt deze behandeling de huid door het stimuleren van de fibroblasten die collageen en elastine aanmaken en zorgt het voor een mooie en gelijkmatige huidstructuur. Acne littekens, pigmentvlekken en rimpels en fijne lijntjes in het gelaat en hals zullen geleidelijk verminderen.


SOLUTIONS

Tijdens de micro needling behandeling wordt gebruik gemaakt van Solutions. Dit zijn hoogwaardige werkstoffen uit de farmaceutische industrie met hoge concentraties aan actieve werkstoffen. Ze verhogen de effectiviteit van de behandeling voor betere en snellere resultaten.

Een micro needling behandeling in combinatie met de Solutions komt tot in de diepste lagen van de lederhuid om de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren. Werkstoffen zijn: Hyaluronzuur, Vitaminen, Mineralen, Aminozuren en Antioxidanten.


RESULTAAT

De huid krijgt een intensieve boost en na een paar dagen is het resultaat van de behandeling al zichtbaar. Na een aantal behandelingen zal de huid geleidelijk aan veel steviger en gladder worden. De huid wordt egaler en krijgt een stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwd zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aanbevolen..BEHANDEL INDICATIES

Huidverslapping - fijne lijntjes en rimpels - acne littekens - zonbeschadiging - pigmentstoornis - grove huidstructuur en vergrote poriën - striae en striemen - cellulitis, lokale vetophoping - beginnende kaalheid

Contact & Afspraak